Dongguan Jinhuang Mold Co., Ltd

Nyheder

Præcisionsdele
Slip tid: 2023-04-18 15:00:07  Hits: 6

Hvow producerer præcisionsdele behandling af præcisionsdele?

first af alt, hvad er præcisionsdelbehandling, det er faktisk en slags mekanisk behandling, men det er mere præcist, og kravene til produktionsmaskiner og proces er relativt relativt høj. Med udviklingen af ​​industrialisering øges klassificeringen af ​​præcisionsbearbejdning, retningen bliver finere og mere specialiseret.
therefore, i fremtiden bliver præcisionsmaskiner mere og mere integreret. Det er ikke en simpel mekanisk bearbejdning. Det kombineres med højteknologi for at spille sin rolle bedre. Især digitaliseringen af ​​behandlingen har gjort et kvalitativt spring i dens udvikling. . Det vil blive en vigtig videnskab i fremtiden og tjene den industrielle udvikling.
any -maskinen består af mange forskellige små dele, som hver spiller en vigtig rolle. Dele skal samles, så producenter af præcisionsmaskindele vil re-process dem. Efter behandling af forskellige dele kan vi få mere egnede dele, så for at gøre disse produkter bedre for os selv. Service, så mange mennesker er uundværlige for den vigtige del af præcisionsbearbejdning.
in orden For at sikre præcisionen af ​​præcisionsdele bearbejdning, udføres behandlingen af ​​ru og fine mekaniske dele bedst separat. Fordi skæremængden er stor,når de grove mekaniske dele behandles, er skærekraften og klampekraften i emnet stor, varmeproduktionen er stor, og bearbejdningsoverfladen på de mekaniske dele har et betydeligt arbejdshærdningsfænomen, og der er En stor intern stress inde i emnet. Når bearbejdning af grove og grove mekaniske dele udføres kontinuerligt, vil præcisionen af ​​de færdige dele hurtigt gå tabt på grund af omfordelingen af ​​stress.
in Precision -delbehandlingsruten, der er ofte arrangeret en varmebehandlingsproces . Arrangementet af varmebehandlingsprocessen er som følger: For at forbedre metalets skæreydelse, såsom udglødning,normalisering, slukning og temperering osv., Er det generelt arrangeret før bearbejdning af de mekaniske dele.

Tidligere: Mirror Spark Machine

Næste: No